Reviews

In November 2019 ben ik voor het eerst bij Bruidsmode ‘Just for You’ geweest, voor het uitzoeken van mijn trouwjurk.
Tijdens het oriëntatiegesprek werd al snel duidelijk wat voor jurk ik graag zou willen. Ingrid zocht een aantal mooie jurken voor mij uit die aan mijn wensen voldeden. Toen er uiteindelijk nog maar een paar jurken overbleven, sprong en toch wel één trouwjurk voor mij uit. Met een paar kleine aanpassingen, extra kant en een fijn bandje met glitters, werd dit mijn droom trouwjurk!
Na nog een aantal keer langs geweest te zijn om mijn jurk door te passen, mocht ik hem eindelijk meenemen.
Ik raad Bruidsmode ‘Just for You’ zeker aan! Hele lieve mensen, duidelijke adviezen, de juiste hulp en niks is te veel gevraagd. Kortom: Voor het zoeken naar jouw droom trouwjurk ben je bij Bruidsmode ‘Just for You’ op het juiste adres!
Super bedankt voor alles Ingrid! Op 14-08-2020 zijn wij getrouwd, wat hebben wij een mooie dag gehad!
Liefs Mandy
Mandy Geijsels

16 augustus 2020

Een geweldige bruidsmodezaak met fantastische medewerkers en een prettige sfeer! De eigenaresse Ingrid neemt alle tijd voor je, denkt goed met je mee en is bijzonder gastvrij. Hier wordt het passen van je bruidsmode vanzelf een feestje!

Goedlachse Astrid

25 december 2020

Warme ontvangst, gezellige kennismaking met bespreking van wensen. Ingrid stelt je op je gemak en geeft goed advies. Er zijn geen andere klanten aanwezig waardoor je fijn en rustig met je eigen bubbel kan kiezen/passen. Zeker een aanrader!!!

Sara Cuypers

28 november 2020

Say Yes to the dress! Ook ik mocht vandaag deze mooie ervaring beleven! Zoveel zenuwen, maar dat was voor niks nodig! Een warme vrouw die je op het gemak stelt en met veel liefde samen een bruidsjurk zoekt. Ze neemt alle tijd voor jou. Een echte aanrader…

Lindsy Schoofs

21 februari 2020

Zo geweldig behulpzaam voor mijn juiste jurk te vinden. Geen enkele moeite was teveel voor de twee schatten van dames! Jullie zien me in de toekomst heel zeker nog terug bij andere fotoshootkleding! Dikke kus Annemie x

Annemie van Winkel

7 januari 2020

Geweldige damens , goede advies , behulpzaam, heb een mooie bruidsjurk , dan mijn bruidsmeisjes hebben mooie avondjurken , fijne sfeer , bedankt

Sybille Swennen

9 januari 2020

Vandaag geweest en Wat een prachtige winkel!
En een super aangename vrouw die mij gerust stelde, ze nam haar tijd, en zocht mee voor uiteindelijk mij prachtig kleed te vinden waarmee ik zal stralen op onze belangrijkste dag!
Danku wel!

Kathy Vanauseloos

17 januari 2020